In de Gymzaal logo

Over

Na een aantal jaar als o.a. geluidstechnicus gewerkt te hebben bij WPP in Diemen, heb ik in 2017 de stap genomen om weer terug naar mijn roots in Limburg te gaan. Tegelijkertijd ben ik begonnen aan een traineeship tot programmeur. Sindsdien werk ik part-time bij Sorama in Eindhoven als Frontend Developer en tegenwoordig ook als Inbound Marketeer.

Mijn brede interesses zorgen ervoor dat ik als ZZP’er geen enkele uitdaging uit de weg ga. Of het nu een website is voor een startende ondernemer, het filmen van een evenement, een tof sound design project voor een pretpark of een vastelaovesleedje voor een lokale artiest. Ik ga iedere uitdaging vol enthousiasme aan.

Ik:

Ik doe er alles aan om het beste uit mezelf & mijn klant te halen zodat het maximale uit ieder project gehaald wordt, binnen het beschikbare budget en tijd.


Contact

Contactformulier

Potje gamen?

Wist je dat er vroeger werd getafeltennist in de gymzaal? Laten we dat nog eens dunnetjes over doen op de arcadekast in mijn studio. Kunnen we tegelijk bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

06 26 959 418 info@indegymzaal.nl