In de Gymzaal logo

Audio

Van 18 september 2022 t/m 26 februari 2023 is in museum Van Bommel van Dam in Venlo de prachtige tentoonstelling van Melle. Voor 3 werken van Melle mocht ik muziek/sound design maken.

MELLE – Schilder van een andere werkelijkheid

Podcast Ruimte om te Leven

In samenwerking met Dagvoorzitter.online mocht ik 5 podcast afleveringen en een talkshow opnemen en editen voor Ruimte om te Leven.

Podcast Ruimte om te Leven

Muziekcompositie voor Fame Game

Deze game voor de tablet is de leukste en meest innovatieve manier om kinderen te leren over geld. Naast de sound design voor de game, maakte In de Gymzaal ook de muziek voor de promo.

ING Fame Game

Sound design In de Gymzaal

Catch the Mouse is een van de iPawn games van Koninklijk Jumbo. In de Gymzaal maakte de sound design en spannende compositie.

Catch the Mouse

Vuurwerkshow Toverland

In de Gymzaal verzorgde de stemopnames, sound design en mixage van de Halloween eindshow.

Toverland Halloween Show

Toverland Battle of Port Laguna

In de Gymzaal verzorgde de stemopnames, sound design en mixage. De mastering van de mixage werd op locatie in het pretpark gedaan om er zeker van te zijn dat het geluid in heel Port Laguna goed tot z'n recht kwam.

Toverland Zomer Duikshow

Sound Design iPad games

Naast het sound design en muziek voor de iPawn iPad games van Jumbo, heeft In de Gymzaal ook de muziek mogen maken voor deze meertalige internationale tv campagne voor appCards.

Muziekcompositie TV-commercial AppCards

Microfoon voor voice-over en podcast

Ger Frenken leende zijn stem voor de radiocommercial van HECO, Panningen. Opgenomen en gemixt in de studio van In de Gymzaal.

Radiocommercial HECO

Heb je een voice-over nodig voor jouw productie? Of heb je een podcast opgenomen, maar heb je hulp nodig bij het editen van de opnames?

Muziek of Sound design nodig voor jouw productie? In de Gymzaal heeft ruime ervaring met mixage voor radio, tv en online.

Set-recordist nodig? In de Gymzaal beschikt over professionele apparatuur om naast de cameraman te staan en het geluid vast te leggen.

Op zoek naar een studio met jaren ervaring om jouw zang op te nemen? Van lokale solo-artiesten tot opnames met (kinder)groepen. Vraag naar de opties en pakketten!

Al sinds 2011 ben ik actief als sound designer & geluidstechnicus. Voorheen onder de naam Audiotrip, maar tegenwoordig is geluid een creatief onderdeel van In de Gymzaal.

Van voice-over opnames voor een radio commercial, set-recording & geluidsnabewerking voor online video’s of muziekcompositie & sound design voor een app, tot sound design & mixage voor voorstellingen.

Voice-over & audio editing

Hulp nodig bij het opnemen van een voice-over of heb je een podcast opgenomen en zie je door de audio bestanden het bos niet meer? De studio van In de Gymzaal is volledig ingericht voor het opnemen van voice-overs in hoge kwaliteit. De jarenlange ervaring in nasynchronisatie komt goed van pas bij het regisseren en opnemen van voice-overs en stemacteurs.

Podcasts

Bij een podcast is het heel belangrijk dat de timing van de stemmen en dialoog natuurlijk blijft klinken. Geen afgekapte adempjes of weggevallen medeklinkers en een stabiele dynamiek zodat de luisteraar niet om de paar minuten zijn volume hoeft aan te passen.
In de Gymzaal zorgt ervoor dat jouw opname professioneel klinkt. Van het selecteren van de juiste microfoon en advies over het verbeteren van de akoestiek van een thuisstudio, tot de oplevering van jouw eigen podcast.

Zang opnames

Bij In de Gymzaal kun je het hele jaar terecht om jouw lied te voorzien van het belangrijkste instrument van ieder lied: de zang.
Een lied valt of staat met de zang en ik zorg ervoor dat het maximale uit jouw stem wordt gehaald. In een ontspannen sfeer en zonder tijdsdruk werken we samen aan ‘die lastige tweede stem in het refrein’ en zorgen we ervoor dat de zangpartij er mooi op komt te staan.

Sound design

Als sound design goed is toegepast, valt het niet op. Geluid en muziek ondersteunen het verhaal en zorgen ervoor dat de kijker er helemaal in opgaat. Met veel passie en tot in het kleinste detail verzorgt In de Gymzaal sound design voor jouw video, liveshow of andere productie!

Geluid op locatie

In de Gymzaal beschikt over professionele audio apparatuur om op locatie geluid en dialoog op te nemen. Een boom operator nodig om ervoor te zorgen dat je naast mooie video beelden, óók mooi geluidsopnames hebt? Ik denk graag met je mee in welke vorm ik kan helpen om het geluid op locatie zo mooi mogelijk vast te leggen!

Muziekcompositie

Op zoek naar op maat gemaakte muziek voor jouw productie? In de Gymzaal heeft een groot netwerk aan componisten in ieder gewenste stijl. Bekijk een aantal eigen composities gemaakt voor online promo’s, tv-commercials en iPad games.


Contact

Contactformulier

    Potje gamen?

    Wist je dat er vroeger werd getafeltennist in de gymzaal? Laten we dat nog eens dunnetjes over doen op de arcadekast in mijn studio. Kunnen we tegelijk bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

    06 26 959 418 info@indegymzaal.nl