In de Gymzaal logo

In deze blog schrijf ik over van alles waar ik mee bezig ben. Van het laatste nieuws over SEO tot hobby projecten zoals mijn arcade kast.

De Frisfabriek Website

Ondernemer uit Peel en Maas en op zoek naar een website?

Ook als web developer werk ik graag met en voor lokale ondernemers uit Peel en Maas en omstreken. Zo kunnen we eenvoudig onder het genot van een kop koffie de wensen en eisen van de website of webshop bespreken en zijn, ook tijdens de realisatie en oplevering van de website, de lijntjes kort.

31 oktober 2022

Microfoon voor voice-over en podcast

7 Tips om de kwaliteit van jouw podcast te verbeteren

Zelf een podcast opnemen? Bekijk deze 7 tips om eenvoudig de geluidskwaliteit van jouw thuis opgenomen podcast te verbeteren.

31 maart 2020

In de Gymzaal Website

Blauw, blauw, blaahauw

Een van de eerste dingen die we deden toen we ons huis in Koningslust kochten, waren de kozijnen verven. Het huis wat bekend stond als “dat huis met die lelijke blauwe kozijnen” werd al snel omgetoverd tot “dat huis met die, iets veiligere, RAL 7021 kozijnen”. Toch kwam ontwerper van de website, Bart van Karakter […]

29 maart 2020

iPad met In de Gymzaal website in Safari

En we zijn live!

Wat de titel zegt šŸ™‚

27 maart 2020


Contact

Contactformulier

    Potje gamen?

    Wist je dat er vroeger werd getafeltennist in de gymzaal? Laten we dat nog eens dunnetjes over doen op de arcadekast in mijn studio. Kunnen we tegelijk bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

    06 26 959 418 info@indegymzaal.nl