In de Gymzaal logo

Web

Taarttopperrr is een webshop volledig toegewijd aan, hoe kan het ook anders, taarttoppers. Gepersonaliseerde taarttoppers voor iedere gelegenheid.

Taarttopperrr

"Een prettige, rustige website waarop bezoekers eenvoudig online een afspraak kunnen inplannen." Dat was de wens van Sanne en Lotte van baby spa De Babybubbel in Panningen.

De Babybubbel

De Frisfabriek website op iPad

Web development van de website van meubelwinkel De Frisfabriek. Bezoekers kunnen via een formulier online interieuradvies aanvragen.

De Frisfabriek

iPad met website in Safari

Web development, fotografie & tot slot nog video voor een prachtige camping in Weert, Noord Limburg.

Natuurcamping Wega

Tintenkillers website

Brutaal en rock 'n roll. Dat is de website van Tintenkillers Rob Benders en Bart Heesen.

Tintenkillers

Aan Tafel met Thee Website

Ontwerp en web development van de website van thee sommelier Ans Jacobs. Ans Jacobs geeft verschillende soorten thee & food pairing workshops.

Aan Tafel met Thee

Karakter Prints Website

Website en uitgebreide webshop voor ambachtelijke letterpress kaarten, stempels en geboortekaartjes.

Karakter Prints

Zorg dat jouw bedrijf beter online gevonden wordt! In de Gymzaal kan jou helpen om jouw ‘Google mijn bedrijf’ informatie compleet te maken.

WordPress websites zijn eenvoudig door jou zelf te onderhouden. Achteraf een pagina toevoegen of een menu aanpassen? Geen probleem!

Heb je al een eigen website, maar wil het niet lukken meer bezoekers te krijgen? Mogelijk kan de SEO (Search Engine Optimalisation) van jouw website verbeterd worden.

In deze tijd is het heel belangrijk om mobielvriendelijke websites te maken. Daarom maakt In de Gymzaal o.a. gebruik van Bootstrap. Mobile first!

Google Mijn Bedrijf

Het is een feit. Je kunt niet meer om Google heen. De zoekmachine van Google is veruit de meest gebruikte manier van mensen om een antwoord op hun vraag of probleem te vinden.

Zeker als jij een bedrijf hebt met lokale services, is het zeer belangrijk om de vermelding van jouw bedrijf zo compleet mogelijk in te vullen. Als je op zoek bent naar een loodgieter bij jou de buurt, kijk je op Google Maps of zoekmachine. Heeft de loodgieter positieve reviews? Wat zijn de openingstijden?

Het is belangrijk voor jou als bedrijf om de informatie en jouw servicegebied zo compleet mogelijk in te vullen zodat bezoekers jou weten te vinden. Ga zelf alvast aan de slag op of laat In de Gymzaal jou helpen!

Web Development

De websites die ik maak, maken gebruik van het CMS (Content Management Systeem) van WordPress. 40,5% van alle websites wereldwijd, werken met WordPress. Het CMS van WordPress geeft jou de mogelijkheid om eenvoudig zelf de inhoud van jouw website aan te passen. Als je met Microsoft Word overweg kunt, dan gaat WordPress ook absoluut geen probleem zijn!

Achteraf een pagina toevoegen of een menu aanpassen? Ook zonder technische kennis is dit eenvoudig aan te passen.

In de Gymzaal vind het leuk om samen met jou te sparren over de beste manier om de structuur van een website op te bouwen. Waarom komt een bezoeker op jouw website? Hoe voorkom je dat de bezoeker verdwaalt in jouw webshop? Er zijn veel punten waarover je vooraf moet nadenken en ik help jou graag bij dit traject, van de eerste brainstorm tot de livegang van de website!

Bekijk portfolio

SEO

SEO, wat staat voor Search Engine Optimization, is een zeer belangrijk aspect van een website. Je kunt de beste website van de wereld hebben, maar als jouw website niet bovenaan op de eerste pagina bij de Google zoekresultaten staat, zullen bezoekers jouw website niet vinden.

SEO kent zeer veel onderdelen die allemaal op hun beurt weer bijdragen aan een hogere notering in de zoekresultaten. Van de naamgeving van afbeeldingen tot de laadtijd van een pagina, Het is belangrijk om op zoveel mogelijk punten goed te scoren. Heb jij een bedrijf met een fysieke locatie, een webshop of een blog, dan is het tevens heel belangrijk om jouw website te voorzien van Schema.org.

Ik zie het als een sport om ervoor te zorgen dat jouw site zo goed mogelijk scoort in alle belangrijke zoekmachines en ik deel mijn kennis graag met je. Neem contact met me op als je graag hoger wilt scoren op specifieke zoektermen of als jouw site of webshop weinig organische bezoekers krijgt. Ik zal vooraf vrijblijvend een plan van aanpak opstellen, zodat we transparant en doelgericht de ranking van jouw site kunnen verbeteren.

Mobile First

Je komt ze nog wel eens tegen, een site die niet ontworpen is voor mobiel. Het menu is te klein, de getoonde afbeeldingen zijn breder dan de pagina (waardoor een irritante horizontale scrollbar ontstaat) en je moet constant in en uit zoomen om de tekst te kunnen lezen.

Het laatste wat je wil is dat een bezoeker ‘gefrustreerd’ raakt op jouw website. Daarom is het belangrijk dat een website op ieder apparaat en beeldscherm er goed uitziet en altijd gebruiksvriendelijk blijft.

In de Gymzaal maakt o.a. gebruik van het framework Bootstrap om dit te garanderen. Samen met een gezonde portie uitvoerig testen zorg ik ervoor dat jouw website er op ieder apparaat uitziet zoals bedoeld!


Contact

Contactformulier

    Potje gamen?

    Wist je dat er vroeger werd getafeltennist in de gymzaal? Laten we dat nog eens dunnetjes over doen op de arcadekast in mijn studio. Kunnen we tegelijk bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

    06 26 959 418 info@indegymzaal.nl