In de Gymzaal logo

Video

De videoclip van Sir Bash - Riddance is opgenomen op een avondje in de studio van In de Gymzaal.

Sir Bash – Riddance

De mogelijkheden van VR Tours zijn heel breed. Zo zou je bijvoorbeeld ook een fysieke winkel kunnen koppelen aan een webshop of aanvraag formulier. Of in dit geval als kennismaking met een school voor nieuwe ouders!

Interactieve 360 Tour Basisschool de Triolier

Wie zijn de Makers​ van de Krullevaar? Een bijzondere manier van werken in Ateliers.

Werken in Ateliers – OJBS De Krullevaar

In opdracht van de Rabobank Peel en Maas en initiators Ron Klemann en Christiaan van Roij mocht ik een aantal challenges voor de ClubQuiz filmen. Deze challenge video's zijn vertoont tijdens een ClubQuiz livestream.

Rabobank ClubQuiz Challenges

Stientje van Veldhoven - Opening Stekker.app

In de Gymzaal mocht de lancering van Stekker.app en de eerste slimme laadsessie door staatssecretaris Stientje van Veldhoven in beeld brengen.

Stekker.app

Iedere woensdagmiddag gaat Bennie van Gister op missie om te beuzelen! In de Gymzaal verzorgt de videomontage, muziek en geluidseffecten.

Beuzeltime!

Aanjagers video

Het AAN-Team brengt door middel van verrassende en onorthodoxe interventies beweging in gang. In de Gymzaal mocht de interventie in beeld brengen!

Aanjagers

Rob Benders Regentag

Tintenkillers staat voor grafisch onverantwoorde Rock 'n Roll met letters, inkt, stempels, stickers, posters, tape, analoge drukpersen, collagetechnieken, en asfaltnagels. In de Gymzaal bracht het in beeld!

Tintenkillers

Video Wega door In de Gymzaal

Impressie video voor Natuurkampeerterrein Wega in Weert. Rust, prachtige omgeving & voldoende faciliteiten voor de kids.

Natuurcamping Wega

In 2008 kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera, een Canon 600d. Wat als een hobby is begonnen (en nog is natuurlijk), is uitgelopen tot een ambitie om voor iedere opdracht het juiste verhaal te vertellen en dit zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Met mijn achtergrond als geluidstechnicus ben ik in staat om goed in te schatten wanneer audio kan bijdragen aan het verhaal, of dat simpelweg mooie beelden ondersteund door muziek voldoende is. Een goed voorbeeld van een video die leunt op de audio, is de impressie video van de Aanjagers.

Van een impressievideo voor een website of een registratie van een festival evenement, ik probeer altijd jouw verhaal en de juiste sfeer te vangen!


Contact

Contactformulier

    Potje gamen?

    Wist je dat er vroeger werd getafeltennist in de gymzaal? Laten we dat nog eens dunnetjes over doen op de arcadekast in mijn studio. Kunnen we tegelijk bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

    06 26 959 418 info@indegymzaal.nl