In de Gymzaal logo

Video

Red de Creativiteit presentator Benny van Gister

In opdracht van Stichting Cultuurpad en Lokaal C, mocht In de Gymzaal de opnames en speelse montage verzorgen van de energieke presentator van het programma Red de Creativiteit.

Red de Creativiteit

Aanjagers video

Het AAN-Team brengt door middel van verrassende en onorthodoxe interventies beweging in gang. In de Gymzaal mocht de interventie in beeld brengen!

Aanjagers

Rob Benders Regentag

Tintenkillers staat voor grafisch onverantwoorde Rock 'n Roll met letters, inkt, stempels, stickers, posters, tape, analoge drukpersen, collagetechnieken, en asfaltnagels. In de Gymzaal bracht het in beeld!

Tintenkillers

Video Wega door In de Gymzaal

Impressie video voor Natuurkampeerterrein Wega in Weert. Rust, prachtige omgeving & voldoende faciliteiten voor de kids.

Natuurcamping Wega

In 2008 kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera, een Canon 600d. Wat als een hobby is begonnen (en nog is natuurlijk), is uitgelopen tot een ambitie om voor iedere opdracht het juiste verhaal te vertellen en dit zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Met mijn achtergrond als geluidstechnicus ben ik in staat om goed in te schatten wanneer audio kan bijdragen aan het verhaal, of dat simpelweg mooie beelden ondersteund door muziek voldoende is. Een goed voorbeeld van een video die leunt op de audio, is de impressie video van de Aanjagers.

Van een impressievideo voor een website of een registratie van een festival evenement, ik probeer altijd jouw verhaal en de juiste sfeer te vangen!


Contact

Contactformulier

Potje gamen?

Wist je dat er vroeger werd getafeltennist in de gymzaal? Laten we dat nog eens dunnetjes over doen op de arcadekast in mijn studio. Kunnen we tegelijk bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

06 26 959 418 info@indegymzaal.nl