In de Gymzaal logo

Blauw, blauw, blaahauw

Een van de eerste dingen die we deden toen we ons huis in Koningslust kochten, waren de kozijnen verven. Het huis wat bekend stond als “dat huis met die lelijke blauwe kozijnen” werd al snel omgetoverd tot “dat huis met die, iets veiligere, RAL 7021 kozijnen”.

Toch kwam ontwerper van de website, Bart van Karakter Prints, met juist diezelfde kleur blauw op de proppen… Gaan we dit doen? Ja! Deze kleur hoort bij de historie van het pand en is onderdeel van mijn verhaal. Het pand werd gebouwd als Boerenbond, later benut als dorpshuis en schooltje met een gymzaal en in de jaren 80 bestempeld als woonhuis.

Terug naar het ontwerp. Eenvoud, blauw, wit, zwart, uitgesproken. En dat is het. Geen irritante flashy animaties en invliegende afbeeldingen. Daarin liggen Bart en ik volledig op een lijn. Mijn stijl laat zich sowieso omschrijven als simpel, naar de basis. Een website staat ‘in dienst van’ het doel wat ie dient, niet om afleidende design skills van mij als developer te etaleren.

Dus bekijk mijn, misschien veel te brede, portfolio, vul een contactformulier in als je denkt dat ik iets voor jou kan betekenen of speel een spelletje pong. Wat overigens het prettigst speelt op de pc, maar wat met wat oefening ook mobiel moet lukken. Zeker voor de linkshandige spelers onder ons.


Contact

Contactformulier

    Potje gamen?

    Wist je dat er vroeger werd getafeltennist in de gymzaal? Laten we dat nog eens dunnetjes over doen op de arcadekast in mijn studio. Kunnen we tegelijk bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

    06 26 959 418 info@indegymzaal.nl