In de Gymzaal logo

Ondernemer uit Peel en Maas en op zoek naar een website?

Ook als web developer werk ik graag met en voor lokale ondernemers uit Peel en Maas en omstreken. Zo kunnen we eenvoudig onder het genot van een kop koffie de wensen en eisen van de website of webshop bespreken en zijn, ook tijdens de realisatie en oplevering van de website, de lijntjes kort.

De Babybubbel

De Babybubbel is een baby spa in hartje Panningen en wordt gerund door twee enthousiaste dames Lotte & Sanne. De website is voorzien van een boekingssysteem voor al hun behandelingen.

Harrie Hunnekens interieur ontwerper

Een stijlvolle website, ontworpen door Francis Martens, waarop verschillende interieur projecten van Harrie Hunnekens te zien zijn.

Website development tendens.nu

Tendens.nu

Tendens is een onafhankelijk energieadvies bedrijf uit Someren. Op deze duidelijke website krijg je snel een beeld van de verschillende werkzaamheden van Tendens.nu

Hoe ga ik te werk?

Er zijn meerdere vertrekpunten mogelijk. Soms wordt er een website ontwerp aangeleverd en is het aan mij de taak om deze zo concreet mogelijk te vertalen naar een functionele website. Een website die niet alleen op de computer of laptop er goed uit moet zien, maar die ook perfect vertaalt naar een mobiele website. Ook op de smartphone moet een menu netjes en overzichtelijk blijven en mogen afbeeldingen niet breder zijn dan het scherm van de telefoon. Een soepele klantbeleving is cruciaal.

Het is ook mogelijk om een website en/of webshop op te bouwen vanuit een bestaand ontwerp, een zogenoemde template. Zo’n template is relatief eenvoudig op te bouwen en door gebruik te maken van eigen foto’s en de eigen huisstijlkleuren, kan toch een unieke website gecreĆ«erd worden. Voor verschillende thema’s heb ik templates klaarliggen die we als vertrekpunt kunnen nemen voor jouw website. Denk hierbij aan templates voor restaurants, interieur webshops, kapperszaken, catering, auto service en nog veel meer.

Na een eerste gesprek waarin het budget, de functionaliteiten en eisen van de website worden besproken, kom ik met een vrijblijvende offerte. Hierbij denk ik graag mee en werk ik binnen de mogelijkheden die er zijn. Wil je graag gebruik maken van een eigen bestaande hosting? Geen probleem. Werk je met een vaste ontwerper of tekstschrijver? Alleen maar leuk, dan stem ik daar alles mee af om de website zo snel mogelijk up & running te hebben.

Karakter Prints Website

Karakter Prints

In een paar jaar tijd is Karakter Prints uit Helden uitgegroeid tot een van betere stempelfabrikanten van Nederland & Belgiƫ. Karakter Prints produceert stempels voor praktisch alle toepassingen.

De Frisfabriek website op iPad

De Frisfabriek

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de lastige keuze voor een lamp. Bij De Frisfabriek helpen ze mooie en unieke interieurontwerpen en realiseren.

Aan Tafel met Thee Website

Aan Tafel met Thee

Aan Tafel met Thee is specialist op het gebied van pure losse thee in combinatie met vegetarische hapjes en gerechten. Workshops van aan Tafel met Thee worden georganiseerd door Ans Jacobs, gecertificeerd theesommelier en vegetarische kok.

Vindbaarheid op Google (SEO)

Naast het bouwen van de website, haal ik ook veel voldoening om een website zo snel mogelijk goed te laten scoren in Google. Dit kan soms lastig zijn, want het is afhankelijk van veel factoren (waaronder bijvoorbeeld de leeftijd van een website), maar desalniettemin zal ik ook na de oplevering van een website kijken of de indexering bij o.a. Google en Bing correct verloopt.

Onderhoud van een website

Ik raad aan om de onderhoud van de website niet te verwaarlozen. Als plugins en het CMS WordPress niet worden geupdated, is de kans groter dat een website ‘gehackt’ wordt. Zeker wanneer je een webshop runt en bijvoorbeeld betaalgegevens van klanten beheert, is dit eigenlijk een must. Voor sommige klanten beheer ik het onderhoud, maar sommige klanten kiezen ervoor om dit zelf te doen. En ook dat is prima. Ik verplicht klanten nooit om een servicecontract af te nemen, maar zal hierin uiteraard wel altijd mijn advies uitspreken.

Mocht je op zoek zijn naar een website of webshop, neem dan vrijblijvend hieronder contact op en misschien stap ik dan binnenkort de fiets op voor een kennismakingsgesprek!


Contact

Contactformulier

    Potje gamen?

    Wist je dat er vroeger werd getafeltennist in de gymzaal? Laten we dat nog eens dunnetjes over doen op de arcadekast in mijn studio. Kunnen we tegelijk bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

    06 26 959 418 info@indegymzaal.nl