In de Gymzaal logo

Vaasjewijn: Het Perfecte Cadeau voor Elke Gelegenheid

Ben je op zoek naar een uniek en attent cadeau voor een werknemer, collega of zakenrelatie? Vaasjewijn biedt een innovatieve oplossing die zeker indruk zal maken. In een wereld waarin waardering en originaliteit steeds belangrijker worden, steekt Vaasjewijn met kop en schouders boven de traditionele cadeaus uit. Tevens is Vaasjewijn ook als alcoholvrije variant verkrijgbaar met keuze uit 3 originele theesmaken.

Vaasjewijn origineel wijncadeau
Vaasjewijn origineel wijncadeau

Wat is Vaasjewijn?

Vaasjewijn is meer dan alleen een cadeau; het is een ervaring. Opgericht door Bart en Peter-Paul, twee vrienden met een passie voor creativiteit en wijn, combineert Vaasjewijn de vreugde van het geven met de liefde voor wijn. Het concept is simpel maar briljant: een wijnfles in de vorm van een tube die door de brievenbus past en later omgetoverd kan worden tot een stijlvol vaasje.

Unieke Brievenbuscadeaus

Vaasjewijn heeft meerdere variaties. Zo kun je kiezen uit 1, 2 of 3 tubes wijn, heerlijke chocolade truffels, of een alcoholvrije variant met 3 originele theesmaken.

  1. Vaasjewijn – Wijn: Kies uit een selectie van verfijnde wijnen. Het unieke aan deze cadeaus is dat ze niet alleen een heerlijke wijn bevatten, maar ook een gepersonaliseerd houten vaasje.
  2. Vaasjewijn – Wijn & Chocolade: Voor die extra speciale touch combineert deze optie de heerlijke wijn met luxe chocolade truffels. Een duo dat garant staat voor succes.
  3. Vaasjewijn – Thee: Op zoek naar een alcoholvrij alternatief? De Vaasjewijn met een tube thee biedt keuze uit 3 lekkere theesmaken.

Waarom Vaasjewijn?

Vaasjewijn is de perfecte keuze wanneer je iets zoekt dat buiten de standaard cadeaus valt. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, of gewoon om waardering te tonen, Vaasjewijn biedt een attent en duurzaam cadeau. Met de mogelijkheid om het vaasje te personaliseren, kun je echt een persoonlijke touch geven aan je geschenk.

Als je op zoek bent naar een cadeau dat zowel uniek als milieubewust is, biedt Vaasjewijn een uitstekende keuze. Met hun aandacht voor detail, kwaliteit en duurzaamheid, is een cadeau van Vaasjewijn meer dan een gebaar – het is een ervaring die blijft geven. Bezoek Vaasjewijn en ontdek de perfecte manier om waardering, vriendschap en speciale momenten te vieren.


Contact

Contactformulier

    Potje gamen?

    Wist je dat er vroeger werd getafeltennist in de gymzaal? Laten we dat nog eens dunnetjes over doen op de arcadekast in mijn studio. Kunnen we tegelijk bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

    06 26 959 418 info@indegymzaal.nl