In de Gymzaal logo

MELLE – Schilder van een andere werkelijkheid

Van 18 september 2022 t/m 26 februari 2023 is in museum Van Bommel van Dam in Venlo de prachtige overzichtstentoonstelling van Melle Oldeboerrigter (1908-1976). Het museum staat het komende half jaar volledig in het teken van Melle. Er zijn prachtige 130 werken te zien.

Voor 3 werken van Melle mocht ik muziek/sound design maken met het doel de bezoeker nog aandachtiger te laten kijken naar de fantasierijke droomwerelden. Een uitdagende opdracht waarbij ik mezelf het doel heb gegeven om ten alle tijden in dienst van de werken van Melle te ontwerpen en, zonder alles te letterlijk in te vullen, de ogen van de kijker een beetje probeer te sturen en activeren. Hopelijk triggert het de bezoekers om ook bij alle andere schilderijen en tekeningen van Melle net iets meer op te gaan in de surrealistische fantasie van Melle, want zelfs na uren kijken zal je nog steeds nieuwe elementen en verbanden vinden. 1 Bezoekje aan VBVD zal sowieso niet voldoende zijn om ‘alles’ in je op te nemen.

Bestel je tickets op: Museum Van Bommel van Dam


Contact

Contactformulier

    Potje gamen?

    Wist je dat er vroeger werd getafeltennist in de gymzaal? Laten we dat nog eens dunnetjes over doen op de arcadekast in mijn studio. Kunnen we tegelijk bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

    06 26 959 418 info@indegymzaal.nl