In de Gymzaal logo

Interactieve 360 Tour Basisschool de Triolier

In opdracht van Basisschool de Triolier in Reuver en Stichting Cultuurpad heb ik ervoor mogen zorgen dat kinderen en ouders toch een kijkje konden nemen in deze basisschool in Reuver. Normaal zouden nieuwe ouders een kennismaking op school hebben, maar dat was in deze tijd iets lastiger.

Via deze interactieve 360 VR Tour kunnen ouders, en vooral ook kinderen, op een speelse manier kennismaken met alle leerkrachten per klas, de verschillende lesmethodes en lesmateriaal, en het pand. De Triolier leverde de informatie en een aantal video’s aan en na een fotoshoot met de 360 camera kon alles in een VR Tour ‘gegoten’ worden. Het leuke hiervan is dat je niet alleen saai wat verschillende ruimte kan laten zien, maar je kunt ook o.a. geluid, foto’s, video’s, pdf bestanden en zelfs online inschrijfformulieren toevoegen. Afhankelijk van de doelgroep kun je het zo speels, of zo zakelijk mogelijk vormgeven.


De mogelijkheden van VR Tours zijn heel breed. Zo zou je bijvoorbeeld ook een fysieke winkel kunnen koppelen aan een webshop of aanvraag formulier. Klik je op een product, komt deze bijvoorbeeld meteen op een favorieten lijst of winkelwagentje van een webshop.
Of maak gebruik van bijvoorbeeld YouTube livestreams in de VR Tour om de beleving van een livestream toch iets specialer te maken.

Benieuwd of een 360 VR Tour iets is voor jouw woning, bedrijf of winkel? Neem vrijblijvend contact op!


Contact

Contactformulier

    Potje gamen?

    Wist je dat er vroeger werd getafeltennist in de gymzaal? Laten we dat nog eens dunnetjes over doen op de arcadekast in mijn studio. Kunnen we tegelijk bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

    06 26 959 418 info@indegymzaal.nl