In de Gymzaal logo

Vaasjewijn

Een persoonlijk wijncadeau, de volgende dag geleverd!

Ontdek Vaasjewijn, het originele wijn cadeau dat door de brievenbus past. Kies uit onze selectie van heerlijke Franse wijnen(wit, rood of rosé) of heerlijke thee met verschillende cocktail smaken – verpakt in een handige 100ml tube. Maar het plezier stopt niet bij de wijn/thee. Zodra de tube leeg is, transformeert de tube in een charmant vaasje met behulp van de bijgeleverde houten staanders.

Met de verjaardagsservice van Vaasjewijn wordt het regelen en versturen van een attentie naar medewerkers een fluitje van een cent. Vaasjewijn zorgt ervoor dat de medewerker op zijn of haar verjaardag een leuk gepersonaliseerd cadeau in de brievenbus vindt. Diverse (non)alcoholische pakketten zijn beschikbaar in de vorm van een brievenbuscadeau. Uiteraard voorzien van een leuke handgeschreven kaart en optioneel leverbaar met een extra attentie, zoals chocolade, een Pathé thuis-bon of een andere attentie in overleg.


Contact

Contactformulier

    Potje gamen?

    Wist je dat er vroeger werd getafeltennist in de gymzaal? Laten we dat nog eens dunnetjes over doen op de arcadekast in mijn studio. Kunnen we tegelijk bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

    06 26 959 418 info@indegymzaal.nl