In de Gymzaal logo

De Babybubbel

De Babybubbel is een baby spa in hartje Panningen. Een baby spa? Dat is een soort welnesscentrum speciaal voor baby’s. Er zijn verschillende ontspannende arrangementen voor baby’s zoals floaten en baby massages. De arrangementen hebben een ontspannende en rustgevend effect op de baby’s en zijn een fijn relaxmoment tussen baby en ouders.

Eigenaren Sanne en Lotte waren op zoek naar een ontwerp dat aansluit bij de kleuren en stijl van het logo. Bart Heesen van Karakter Prints ging aan de slag met het website ontwerp en nadat iedereen helemaal tevreden was, ben ik aan de slag gegaan met het uitwerken van de website.

De website, die draait met het CMS van WordPress is mobile-first gebouwd op basis van o.a. Bootstrap. De wens van Sanne en Lotte dat bezoekers eenvoudig een afspraak voor een van de arrangementen kunnen plannen, is gerealiseerd middels Bookly Pro. Dit online boekingssysteem voor WordPress is relatief makkelijk te integreren in de website en biedt voldoende mogelijkheden voor zowel de gebruikers die ermee moeten plannen, als de online bezoekers.

En website valt of staat met goede foto’s. De foto’s van de Babybubbel website zijn gemaakt door Fleur Fotografeert.

www.debabybubbel.nl


Contact

Contactformulier

    Potje gamen?

    Wist je dat er vroeger werd getafeltennist in de gymzaal? Laten we dat nog eens dunnetjes over doen op de arcadekast in mijn studio. Kunnen we tegelijk bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

    06 26 959 418 info@indegymzaal.nl